UPOZNAJTE KAIJIN BLENDED VISKI

31.01.2024.

 

"KAIJIN" znači "Mornar" na japanskom. " KAIJIN viski" destilerije Masahiro oličava duh posvećene ručne izrade, baš kao i "KAIJIN" koji se "bori" u veličanstvenom okeanu, a koji je kulturni simbol Okinave.

Ovaj jedinstveni viski je napravljen mešanjem grain viskija i vintage malt viskija, koristeći tehnike koje je kompanija negovala više od 140 godina od svog osnivanja 1883. Lagani, ali bogati ukus i egzotična aroma koja podseća na tropske krajeve donose harmoničnu i elegantnu završnicu.

 

 

Iskustvo degustacije ovog posebnog viskija zaista je izvanredno. Kada podignete čašu prema nosu, dočekaće vas prijatni mirisi koji će probuditi vaša čula. Note citrusa, vanile, tropskog voća i mala naznaka sveže pokošene trave se nežno stapaju, stvarajući harmoničnu simfoniju aroma.

 

Kaijin blended viski će vas posebno iznenaditi svojom laganošću, ali bogatom teksturom. Ukus hrasta i vanile se spajaju u elegantnu ravnotežu, pružajući suptilnu slatkoću koja je začinjena notom karamele.

 

Na kraju, dok uživate u svakom gutljaju, bićete zadovoljni otkrivanjem dugotrajne završnice. Egzotične tropske arome ostaju na vašem nepcu, praćene naznakom suptilne začinjenosti. Kao finalni dodatak, kremasta tekstura pruža dodatni sloj uživanja u ovom izvanrednom piću.

 

Ovaj viski osvojio je Zlatnu nagradu na San Francisco World Spirits Competition 2023, kao i Srebrnu nagradu na International Spirits Challenge 2023.