O nama

 

Online kupovina postaje jedan od najznačajnijih vidova kupovine proizvoda. Kako bismo ispratili trend koji neminovno postaje sve prisutniji kod nas, pokrenuli smo internet prodavnicu eDiskont, sa izuzetno širokom i kvalitetnom ponudom robe široke potrošnje, kućne hemije, pića i prehrambenih artikala, kako domaćih tako i stranih proizvođača. Nudimo uvek dobre cene, svakodnevne akcije na određene proizvode i sigurnu online kupovinu.


Naša prodavnica vam omogućava da lako i brzo pronađete određeni proizvod, pročitate precizne opise, pogledate slične artikle iz tražene kategorije, nađete proizvode koji se dopunjuju i na kraju da kupite željeni artikal, koji vam u toku istog dana dostavljamo na željenu adresu.

 

Nije neophodno da se registrujete kako bi obavili kupovinu u našoj internet prodavnici, ali otvaranjem naloga imate mogućnost "Liste želja" preko koje možete pratiti proizvode koji vam se dopadaju, i saznati kada su na popustu, pa ih tako i kupiti po najpovoljnijoj ceni.

 

Plaćanje je moguće na više načina: elektronski (platnim karticama), za preduzeća žiralno (nalogom za prenos, uz fakturu) i pouzećem (gotovinski ili Visa/Master karticama), to jest prilikom preuzimanja robe naručene preko eDiskont sajta.


eDiskont je u sastavu kompanije SCB, koja se sa preko 20 godina iskustva u distribuciji pozicionirala kao najkvalitetniji dobavljač Horeca objekata, sposobna da obezbedi brzu i kvalitetnu uslugu i zadovolji različite zahteve naših klijenata, i koja je spremna da se brzo prilagođava novim trendovima i zahtevima tržišta.