Često postavljana pitanja

Na ovoj stranici možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja od strane korisnika E-diskont online prodavnice.

Da li je poručivanje preko interneta bezbedno i pouzdano?

Mi garantujemo za bezbednost svih podataka koje ostavite prilikom registracije i drugih aktivnosti na sajtu. Ono za šta ne možemo da garantujemo su virusi na Vašem računaru ili neodgovorno ponašanje prema sopstvenom korisničkom nalogu.

Da li je registracija na sajtu obavezna pre kupovine?

Registracija je obavezna.

Kako se plaća porudžbina?

Vašu porudžbinu možete platiti na više načina:

1. Pouzećem - gotovinski ili Visa/Master karticama dostavljaču. Kod plaćanja pouzećem pre isporuke nazvaćemo Vas radi telefonske potvrde porudžbine.
2. Platnom karticom - ukoliko Kupac kao način plaćanja izabere platnu karticu potrebno je da u sledećem koraku unese potrebne parametre na osnovu kojih će njegova transakcija biti autorizovana. Unos podataka obavlja se na stranici koja je deo sistema za plaćanje Komercijalne banke AD Beograd koja i pruža uslugu procesuiranja kartice.
3. Žiralnom uplatom (za pravna lica) - po prijemu porudžbine šaljemo Vam profakturu sa tačnim iznosom i brojem našeg žiro računa. Nakon izvršene uplate (odnosno, nakon što ista bude vidljiva na našem računu) u dogovoreno vreme Vam isporučujemo robu.

Kako se isporučuje porudžbina?

Kupcu isporučujemo proizvode sopstvenim vozilima na željenu adresu ukoliko se ona nalazi u reonima dostave prikazanim na našem sajtu. Isporuka robe vrši se do vrata kuće ili stana ukoliko Vaša zgrada ima lift. Ukoliko zgrada nema lift, isporuku vršimo samo do vrata zgrade.

Ko snosi troškove isporuke?

Troškove isporuke snosi kupac ukoliko je iznos porudžbine manji od 4.500,00 dinara i u tom slučaju oni iznose 500,00dinara, a isporuka je besplatna ukoliko je iznos porudžbine veći od 4.500,00dinara.

Koji je rok isporuke?

U skladu sa odlukom gradskih vlasti Grada Beograda koja stupa na snagu od 1.12.2019, prinuđeni smo da distribuciju prilagodimo zakonu te ako je Vaša porudžbina napravljena do 09:30h, njenu isporuku možete očekivati u toku dana do 15h ukoliko imate obezbeđen sopstveni parking. Ukoliko ne posedujete parking, isporuku možete očekivati istog dana nakon 20h, a isporuku nakon 20h možete očekivati i ukoliko kreirate Vašu porudžbinu do 15h.

Porudžbine nakon tog vremena, i tokom nedelje, odnosno praznika će biti procesuirane sledećeg radnog dana. Takođe, postoji i mogućnost dogovora dana koji Vama najviše odgovara.

Za pravna lica, isporuka je nakon izvršene uplate.

Koji je period za reklamaciju?

Pri pijemu porudžbine, potrebno je da proverite da li se primljeni artikli slažu sa onima na računu, a u slučaju da nešto nedostaje novačani iznos tog artikla vraćamo na licu mesta, ili vršimo naknadnu dostavu idućeg dana. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Koje su prednosti poručivanja online?

Na prvi pogled, internet je nezamenljiv. Na drugi pogled, nesrazmerno je štedljiv u odnosu na oflajn kupovinu. I poslednje, neodoljivo na internetu plaćate karticom, bez stresa...saznaj više

Da li moram da imam praznu ambalažu za artikle za koje je naznačeno da imaju povratnu ambalažu?

Da.

 

Koje je najranije vreme dostave?

Radnim danima:

  • Ukoliko kreirate porudžbinu do 10:30h, najranije može biti dostavljena istog dana do 17h
  • Ukoliko kreirate porudžbinu od 10:30-15h, najranije može biti dostavljena narednog dana do 17h
  • Ukoliko kreirate porudžbinu posle 15h, najranije može biti dostavljena narednog dana do 17h

Subotom:

  • Ukoliko kreirate porudžbinu do 10:00h, najranije može biti dostavljena istog dana do 17h
  • Ukoliko kreirate porudžbinu od10:00-14h, najranije može biti dostavljena u ponedeljak do 17h 
  • Ukoliko kreirate porudžbinu posle 14h (i nedeljom), najranije može biti dostavljena u ponedeljak do 17h