Prednosti poručivanja pića online - diskont pića Beograd

 

Koliko ljudi toliko ćudi. I još je više vrsta pića, jer se ćudi menjaju kako odmiče noć. I tokom dana je zaista teško izabrati na licu mesta sve što vam treba, i odneti kući ako planirate žurku.


Za iole veće proslave ovo se radi u šest, osam ili deset (muških) ruku. Ne računajući da morate za nabavku obezbediti i veći automobil, platiti parking, čekati u redovima na kasi, i potom sve kutije doneti sami, bez greške.


Na prvi pogled, internet je nezamenljiv. Na drugi pogled, nesrazmerno je štedljiv u odnosu na oflajn kupovinu. I poslednje, neodoljivo na internetu - plaćate karticom, bez stresa.

 

 


E-Diskont je inovacija na našem tržištu koja bezumno olakšava proces organizacije žurke, proslave, rođendana, seminara ili konferencije. Onlajn diskont pića je upravo ono o čemu ste sanjali - bukvalno u poslednjem trenutku, iz fotelje, kancelarije ili s telefona iz kafića, možete napraviti porudžbinu za žurku sledećeg dana. Ako i zakasnite, nije problem - sve jutarnje porudžbine napravljene pre 10h pre podne, stići će na adresu za dostavu istog dana.

E-diskont je domaća prodavnica. Proces reklamacije ili vraćanja robe nije zahtevan, ne traje nedeljama, i nema beskonačnog dopisivanja sa administracijom, i nema višemesečnog čekanja na povraćaj novca ili novu robu. Ako postoji nepravilnost, utvrdićete je po prijemu pošiljke, i na licu mesta u najkraćem roku rešavamo nesporazume - novačni iznos artikla vraćamo na licu mesta, ili vršimo naknadnu dostavu idućeg dana.

E-diskont je beogradski podrum pića. Ovo je za većinu prilično jednostavno: kupcu isporučujemo proizvode sopstvenim vozilima na željenu adresu ukoliko se ona nalazi u reonima na našem sajtu (pogledaj reone dostave).

E-diskont ima tradiciju poslovanja. Ova online prodavnica ili bolje reći online diskont deo je SCB grupacije. Sa preko 20 godina iskustva u distribuciji SCB se pozicionirao kao najkvalitetniji dobavljač Horeca objekata, sposoban da obezbedi brzu i kvalitetnu uslugu i da zadovolji različite zahteve i da se prilagođava novim trendovima i zahtevima Horeca tržišta.