PREDSTAVLJAMO PRIMAKOV IMPERIAL VODKU

21.04.2021.

 

 

Wilhelm Braun Erben GmbH & Co. KG, je nemačka porodična kompanija koja je od 1859. godine do danas, najveću pažnja posvetila proizvodnji alkoholnih pića u Heimersheimu, sada u predgrađu Bad Neuenahr-Ahrveiler. To je kompanija sa tradicijom, koja ne zaostaje vremenu, i koristi najmoderniju tehnologiju kako bi osigurala najviši kvalitet u proizvodnji alkoholnih pića. Ne postoji mnogo kompanija koje posluju duži vremenski period od ove. Kontinuitet, iskrenost i, pre svega, vrhunsko vladanje umetnošću destilacije obezbedili su do danas kontinuitet u radu ove kompanije. Posvećenost demonstrirana na svim nivoima, od najvišeg rukovodstva do pomoćnih radnika, omogućila je tokom godina stvaranju proizvoda koji održavaju tradiciju izvrsnosti. Vitalni deo priče o uspehu ove kompanije predstavlja lojalnosi kupaca. Osećajući dužnost da odgovori na ovu lojalnost, cilj ove porodične kompanije je da ima najviši kvalitet i povoljne cene.

 

 

 

 

 

PREDSTAVLJAMO PRIMAKOV IMPERIAL VODKU

 

 

 


 

Napravljena je sa tradicionalnim i profesionalnim iskustvom, od rafiniranog etilnog alkohola žitnog porekla I izvorske vode, predstavlja uzor za čistoću i kvalitetu među vodkama. Poseduje izvrstan miris i delikatan ukus. Rashlađena ili pomešana s drugim pićima, vodka Primakov vam daruje prepoznatljivu mirisnu i čulnu notu.

Zbog svog odličnog odnosa cena-kvalitet, ova vodka je idealna je pripremu koktela, ali može se i koristiti čista sa ledom.

 

Kliknite ovde da kupite Primakov Imperial vodku.