OTVOREN ONLINE DISKONT PIĆA I HRANE

01.04.2016.

Predstavljamo vam online diskont pića i hrane. Pred vama je elektronska prodavnica kojoj ćete se vraćati često. U vreme praznika, slava, rođendana za decu i odrasle, diplomskih žurki i svih onih događaja kada želite da vaše i zvanice uživaju u trenucima koje ste im pripremili. Organizacija žurke više ne predstavlja problem - od sada je sve moguće jednim klikom!

 

Predstavljamo vam online diskont pića i hrane. Pred vama je elektronska prodavnica kojoj ćete se vraćati često. U vreme praznika, slava, rođendana za decu i odrasle, diplomskih žurki i svih onih događaja kada želite da vaše zvanice uživaju u trenucima koje ste im pripremili. Organizacija žurke više ne predstavlja problem - od sada je sve moguće jednim klikom!


Ovde ćete pronaći sve na jednom mestu: više od 2. 500 proizvoda, alkoholna pića, sokovi, zamrznuta hrana, grickalice, kafa, čaj, topla čokolada, keks, energetska pića, deterdženti i sredstva za čišćenje - sve što vam je potrebno za odličnu žurku, i za dan posle.


SCB je u aprilu 2016. pustio u rad elektronsku trgovinu za distribuciju pića i hrane: EDISKONT.rs


Sa preko 15 godina iskustva u distribuciji SCB se pozicionirao kao najkvalitetniji dobavljač Horeca objekata, sposoban da obezbedi brzu i kvalitetnu uslugu i da zadovolji različite zahteve naših klijenata, spreman da se brzo prilagođava novim trendovima i zahtevima Horeca tržišta. Naš asortiman se menjao kako smo se menjali mi, i Horeca tržište. Vremenom smo od distributera pića izrasli u dobavljača koji u svojoj ponudi ima gotovo sve proizvode potrebne za funkcionisanje jednog ugostiteljskog objekta, podruma pića u Beogradu.


Zato je lansiranje elektronske prodavnice E-DISKONT - diskonta pića i hrane - za nas prirodan i neophodan korak. Na ovaj način izlazimo u susret kupcima kojima je internet način života, i poslovanja.


Za sve porudžbine u iznosu od 3.000 RSD i više, isporuka je besplatna. Dostava pića se vrši za područje Beograda svakog dana osim nedelje.


E-diskont olakšava planiranje i pripremu događaja, štedi vreme koje biste potrošili na kupovinu daleko od računara, i značajno umanjuje troškove jer su svi artikli u ponudi na sniženoj ceni.


Ukoliko niste sigurni koliko vam je pića potrebno, obezbedili smo podršku za organizatore žurki: sve što treba je da popunite upitnik i naši operateri će vam u razumnom roku odgovoriti. Na sajtu se nalazi i kalkulator pića tako da sada možete izvršiti procenu koliko vam treba i koje vrste pića, u zavisnosti od broja ljudi i tipa proslave.


Poručivanje se vrši online. Registracija na sajtu nije neophodna, ali je poželjno da ostavite telefon radi verifikacije porudžbine.


Isporuka je istog dana ukoliko je porudžbina napravljena radnim danom do 10h, a subotom do 9:30h.


Plaćanje je omogućeno na više načina: elektronski (platnim karticama), za preduzeća žiralno (nalogom za prenos, uz fakturu) i, naravno, pouzećem, to jest prilikom preuzimanja robe naručene preko E-diskont sajta.