PREDSTAVLJAMO VAM RESTORAN URBAN DINER

01.08.2016.

Kao diskont pića i hrane, u okviru HoReCa programa ...

 

Kao diskont pića i hrane, u okviru HoReCa programa, snabdevamo mnoge restorane i druge objekte. Naš pristup je jedinstven, naša briga o klijentu podrazumeva detaljno upoznavanje sa klijentovim ciljevima kako bi mogli da predvidimo njegove buduće potrebe.


Bili smo u poseti restoranu Urban Diner koji se nalazi u Zemun Parku. Urban Diner je mlad restoran, osnovan pre nešto više od godinu dana, kada je zapravo i izgrađen Zemun Park. Pored restoranskih usluga Urban Diner pruža i usluge keteringa i dostave hrane za preduzeća, odnosno usluge organizacije događaja i sastanaka poslovnog tipa.

 

Urban Diner restoran u Zemun Parku

 

Razgovarali samo sa menadžmentom restorana i veoma prijatnim osobljem i postavljali im pitanja.


Možete li nam reći nešto više o dining konceptu?


Dining koncept je poznat u svetu odavno i podrazumeva kompletan obrok na tanjiru. Ovaj koncept je zapravo moderan fast food pristup, dakle brza priprema i brza usluga.


Urban Diner je restoran potpuno posvećen spravljanju obroka vrhunskog kvaliteta, pružanju kvalitetne i brze usluge, kao i brizi o gostima. Verujemo da se zdrav život savremenog čoveka bazira na brizi o kvalitetnoj i zdravoj ishrani koju čine sveže i prirodne namirnice.


Sveže i prirodne namirnice?


Da, iako smo mlad restoran, želimo da se izradimo u smeru kvaliteta. U tom smislu menjali smo dobavljače i tražili najkvalitetnije. Otvoreno Vam mogu reći da smo na početku rada kuhinje promenili 11 vrsta brašna, 7 vrsta kačkavalja, o šunci da i ne pričamo. Menjali smo dok god nismo bili zadovoljni.


Dakle, naša hrana je pripremljena isključivo od svežih i prirodnih namirnica vrhunskog kvaliteta, koje pažljivo biramo. Koristimo isključivo vrhunsko meso, 100% domaćeg porekla, koje se priprema posebno za nas i isporučuje nam se sveže na dnevnoj bazi. Sav hleb, peciva, zemičke za burgere sami pripremamo, naši gosti će uvek dobiti sveže pecivo koje je pripremljeno baš za njih. Povrće i voće pažljivo biramo i samo komadi koji zadovolje naše standarde kvaliteta, izgleda i svežine mogu ući u našu kuhinju. U našoj kuhinji ne koristimo aditive, pojačivače ukusa, industrijski margarin i slično, sve je sveže prirodno i ukusno.


Šta se nalazi u ponudi restorana, šta je specijalitet kuće?


Burgeri su definitivno hit, kako bi se reklo zicer. Svakako nećete pogrešiti ni ako poručite neku pastu ili obrok salatu. Takođe u ponudi imamo specijalne jelovnike za decu.


Međutim kao specijalitet kuće bi izdvojili krilca. Imamo grilovana pileća krilca, ali pravi specijalitet kuće su SVINJSKA KRILCA. Svinjska krilca se prave od specijalno odabranog mesa koje se zatim obradi na način da to izgleda kao krilca. Ako ste ljubitelj mesa i nikada niste probali svinjska krilca, onda definitivno morate da posetite naš restoran jer svinjska krilca a posebno tako ukusna, nećete moći da pronađete na drugom mestu.

 

Specijalitet kuće - Svinjska krilca

 

Šta preporučujete od pića?

 

Mi na alkohol posmatramo kao modni detalj, naša filozofija je ponoviću se, sveže, prirodno, zdrav život. S tim u vezi naša preporuka su sveže ceđeni sokovi. Takođe želim da preporučim naše kafe.


Restoran Urban DinerZa naše goste odabrali smo mešavinu kafe koju je posebno za nas kreirala i prži “Roastery 1886”, kompanija sa preko 120 godina iskustva i znanja u proizvodnji italijanskog espressa. Ova kompanija nam je dala mogućnost da odaberemo blend od najkvalitetnijih sirovih kafa iz svetski poznatih regija Centralne Amerike i Indonezije.


Specijalna tehnologija prženja i rigorozna kontrola kvaliteta omogućila je da duh originalne italijanske tradicije i umeća oživi u šoljici espresso napitka.


Jednom prilikom u prolazu svratila nam je grupa italijana. Oduševili su se našom kafom. Nema većeg užitka do kada ti Italijan kaže da takvu kafu nije probao u Italiji.


Šta muškarci najviše piju, koje pivo im je omiljeno?


Da, muškarci vole da popiju pivo, od domaćih najviše preferiraju Zaječarsko pivo, a od stranih piva omiljeno im je Heineken pivo.


Međutim muškarci obožavaju i našu kafu, a posebno u jutarnjim časovima i nemojte se iznenaditi, vole i ceđene sokove od voća i povrća.


Da li se izbor ženske populacije razlikuje, šta žene vole da piju?


Ženama su najomiljeniji naši specijaliteti od kafe, i naravno ceđeni sokovi. Od alkohola vole čašu dobrog vina, dok im je Aperol omiljeni aperativ. Ponekad poruče Gorki List, doduše Gorki List je jedno od omiljenijih pića i muškaraca.

 

Cedjeni Sokovi

 

Ko je zapravo Vaš idealan gost?


Naši gosti su zaista različitog tipa. S obzirom na blizinu autoputa i tržnog centra, imamo dosta gostiju domaćih ali i stranaca koji su zapravo u prolazu. Međutim u okolini se nalazi dosta velikih firmi, te su naši gosti vlasnici, menadžeri i zaposleni koji nas posećuju redovno jer su prosto prepoznali kvalitet usluge i ponude.


Često zadovoljni klijenti upravo kod nas organizuju mini evente biznis tipa, dakle uglavnom je to biznis ručak. S obzirom na mir, tišinu i prijatnu atmosferu koja nas okružuje naši stalni klijenti često dolaze na porodični ručak sa decom i gostima.

 

Odmor u bašti restorana Urban Diner

 

Želim da napomenem da smo izdvojeni iz te gradske vreve i buke, da je broj parking mesta veiliki i parking vam je uvek dostupan, a do nas autom bez obzira iz kog dela Beograda dolazite a s obzirom na autoput stižete brže nego što ste mislili.


Za kraj možete li nam reči nešto o saradnji sa SCB DISKONTOM?


Pogledao sam Vaš novi sajt ediskont.rs, stvarno odlično, izdvajava Vas od konkurencije. A evo ova  poseta još više pokazuje Vašu brigu o klijentu. Slušajte nije slučajno da smo baš Vas odabrali za strateškog partnera. Brza i pravovremena usluga, dostava, cene... sve je onako kako treba da bude. Naša ideja je otvaranje novih restorana i nadam se da ćemo još dugo sarađivati i zajedno se razvijati. Kvalitet treba da prati kvalitet.