Koliko mi pića treba?

Koliko ljudi toliko ćudi, neko je rekao. I tako je zaista, niko Vam ne može reći potpuno precizno koliko Vam treba pića i hrane da zabava ne bi oskudevala.

Spisak pića pre svega zavisi od broja gostiju ali i od odnosa broja muškaraca i žena, jer muškarci i žene piju prilično različita pića. Muškarci uglavnom piju pivo i žestoka pića, dok žene preferiraju koktele, likere i vina. Takođe ako zabava uključuje decu, onda Vam je potrebno više sokova. Deca na zabavi ujedno znače da će odrasli piti manje alkoholnih pića.

Vrsta proslave i vreme početka koje ste odredili, takođe utiču na količinu pića koja će se popiti. Svakako će se na slavi, svadbi ili žurci mnogo više popiti nego na poslovnoj proslavi ili dečjem rođendanu.

Domaćin koji pravi slavu iz godine u godinu poznaje svoje goste i iz iskustva već zna koliko pića i hrane treba da pripremi.

Ukoliko ste novi u organizaciji događaja i proslava, niste sigurni koliko Vam je pića potrebno, mi smo tu da Vam pomognemo i predložimo.

Napomena: Nakon što popunite formular, u najkraćem roku naš operater će Vam na e-mail poslati ponudu i pozvati Vas telefonom.

Mi želimo da Vam pomognemo, naše procene su iskustvene ali ipak okvirne. U tom smislu NE možemo snositi odgovornost ukoliko količine koje predložimo nisu odgovarajuće. 

Obavezna polja

Vaše ime i prezime
Naziv preduzeća ukoliko pravite poslovnu proslavu
Vaša e-mail adresa
Kontakt telefon
Broj gostiju
Broj muškaraca
Broj žena
Broj dece
Upišite broj sati
Poruka: